De eerste 'aan-haak-dag' was té gek!

Kan ik nog even terug naar afgelopen zaterdag? Die dag was namelijk de allereerste ‘aan-haak-dag’! Hoe leuk en bijzonder was dat.. Van te voren had ik allerlei ideetjes bedacht voor een gezellige tafelsetting. Ik ben namelijk dol op de boel gezellig aankleden. Huis en inrichting zijn sowieso wel mijn ‘ding’, maar de uitwerking daarvan en de sfeer van de gehele dag was nog vele malen fijner, gezelliger en inspirerender dan ik had durven bedenken. Ik doe niet aan hoge verwachtingen (simpelweg omdat het me niks brengt en ik alleen maar baal als ik iets niet waar kan maken) en ik wilde ook niet al te hoge verwachtingen scheppen van te voren over wat een ‘aan- haak- dag’ dan precies zou zijn, maar dit soort dagen? Zo waardevol!

Zet een groep creatieve, lieve dames bij elkaar om te handwerken en.. Voilà!

 

Het ging compleet vanzelf. We kletsten wat af, we luisterden aandachtig naar elkaar, we deelden onze bevindingen over garens en patronen, er kwamen de nodige 'nog te maken projecten' wensenlijstjes voorbij, we hebben gelachen, keken even om het hoekje bij mijn atelier en het toekomstige gastenverblijf, we hebben lekker gegeten en gedronken en de tijd.. Die vloog veel te snel voorbij. Dan te bedenken dat ik dit gewoon nog 2 dagen ga doen! Bizar! Bizar leuk bedoel ik..

 

Voor degene die er afgelopen zaterdag bij was? Jullie weten zelf wie jullie zijn.. Dank jullie wel voor deze fijne vuurdoop. Ik heb onwijs van jullie genoten. Voor de gasten die ik nog mag gaan ontvangen/ontmoeten op één van de andere twee ‘aan-haak-dagen’? Ik kijk er MEGA naar uit. 

Inmiddels zitten alle geplande ‘aan-haak-dagen’ VOL. Nog steeds krijg ik gezellige berichtjes van mensen die ook graag hadden aangeschoven bij één van de ‘aan-haak-dagen’, met de vraag of ik dit wellicht nog een keer ga organiseren en of er misschien een reservelijst is voor eventuele afmeldingen. 

Hoe leuk is dat! Nu ben ik wel nieuwsgierig? Mocht jij ook graag eens komen ‘aanhaken’, laat mij dit dan vooral weten in een reactie onder deze blogpost. Wie weet ga ik nog eens een rondje ‘aan-haak-dagen’ plannen. Ik beloof (nog) niks, maar wie weet :) 

 

#dehaakzolderaanhaakdagen

Reactie plaatsen

Reacties

Liza Veenendaal
16 dagen geleden

Alleen maar liefde voor de aanhaakdagn zo genoten. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

Martine Zoon
10 dagen geleden

Leuk zo’n aanhaakdag! Best een stuk rijden maar dat heb ik er voor over, hoop er een keer bij te mogen zijn.