Slinger TWIST (gratis patroon)

Een speciaal 'TWIST' (slinger) momentje hier op de blog! Een aantal jaren terug ontwierp ik het patroon van deze slinger en plaatste het gratis op Instagram (deze is nog altijd te vinden in mijn hoogtepunten). Met de zomer in aantocht (ja toch?) en het vakantie/kampeerseizoen voor de deur leek het mij leuk om deze slinger ook hier nog even onder de aandacht te brengen. Het is namelijk een perfect project(je) om mee te nemen op vakantie (je bent maar weinig materiaal nodig) en je hebt vrijwel meteen een leuk en gezellig resultaat. 

 

Zie jij deze strookjes slinger in jouw eigen gekozen lievelingskleuren al wapperen bij een gezellig tuinfeest? Verjaardagsfeest?

Vrolijk in de kinderkamer, woonkamer of slaapkamer? En hoe mega tof zou dit staan (of eigenlijk hangen:) tijdens het kamperen voor een (tipi)tent? Gebruik (vooral al je restjes) katoen in je favoriete kleuren en ga lekker aan de slag met dit leuke patroon.

 

Let’s 'TWIST' (together) again :) deze zomer!

Ik heb het patroon net als mijn andere patronen in een mooi jasje gestoken zodat, mocht je in de toekomst meerdere van mijn patronen willen bestellen of misschien heb je dat al wel gedaan (waarvoor enorm veel dank!), dat het allemaal mooi bij elkaar past wanneer je ze uitprint. Ik ben zelf dol op dit soort kloppende details.

Je vindt het gratis patroon bij mijn andere (betaalde) patronen onder het kopje ‘patronen’. 

 

Ik vind het fijn en vooral handig om alle patronen op 1 plek te verzamelen, vandaar ook dat ik dit gratis patroon van de 'TWIST' slinger graag op de website wilde toevoegen.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.