Soft Pebbles

Het is zover! Ik heb weer iets leuks om met jullie te delen.. Namelijk een nieuw patroon. Dit keer een mini project met een groot(s) effect en helemaal passend bij de tijd van het jaar nu de lente toch echt langzaam om de hoek komt kijken. Ik heb het over het patroon van de Soft Pebbles!!!

 

Soft Pebbles zijn gehaakte, zachte (prik)stenen (of #droogbloemprikhoudertjes:) om al je gevonden, geplukte, (wel altijd) gedroogde takjes en bloemen in te prikken. Soft Pebbles zijn tijdloos en kunnen altijd, maar nu met de lente in aantocht zijn ze wel extra leuk in combinatie met vrolijk gekleurde lentebloemen (op bijvoorbeeld een mooi gedekte tafel tijdens de Paasbrunch) of in de kerstperiode een gedroogd (kerst)takje zoals eucalyptus. Soft Pebbles staan leuk en gezellig in iedere ruimte.

Denk hierbij aan een serie voor het raam, in een vitrinekast(je) of juist subtiel ééntje onder een stolp? Ook in een kinderkamer en op een seizoenstafel zullen ze niet misstaan. Krachtig door eenvoud, herkenbaar qua vorm. Door de subtiele toevoeging van de takjes en bloemen krijgt het geheel een speelse en sfeervolle uitstraling. Een enkele steen los, op elkaar gestapeld of een heleboel stenen bij elkaar gegroepeerd in je lievelingskleuren met daarin je mooiste vondsten. Ik zeg #lilalente kom maar door met dat zonnetje..

 

Lekker (veel) naar buiten gaan voor die fijne wandeling zal vanaf nu nóg leuker worden :) #hophop #plukgeluk

 

Dit patroon is vanaf nu HIER beschikbaar!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.