Een gouden match en een half plannetje..

En toen was de website alweer 3 weekjes in de lucht.. En hoe! Jullie kwamen massaal langs, op de blog, in de shop en stuurden mij berichtjes met daarin de liefste complimenten.

Ik heb alles gelezen en voelde me bijna een beetje jarig. Maar echt!

Incognito werk je, vrijwel in je eentje, ergens een behoorlijke poos aan. Heb je  denkbeeldig een datum van lanceren in je hoofd (zonder deadline maak ik geen schijn van kans) en dan knal je de hele handel de lucht in. Daar kan dan van alles van gevonden worden. Enerzijds is dat spannend, maar anderzijds weet ik ook dat ik er vooral zelf blij van moet worden (dat werkt aanstekelijk toch?) en dat deed ik! 

 

Nieuwe dingen leren of doen is altijd een beetje eng (de computer dingen), maar dat in combinatie met iets wat je het allerliefst doet, vertrouwt voelt en noooooit verveeld? Dat is voor mij de gouden match. Het mag een beetje schuren zo af en toe. Niet alles hoeft makkelijk te zijn of zomaar te komen aanwaaien.. Ik vind het een uitdaging om ergens op te broeden en halve plannetjes tot ‘heel’ te laten groeien. 

 

Over (nog) zo'n half plan gesproken?

Wanneer je nu naar mijn website gaat, dan is zo ongeveer het eerste wat je daar ziet de balk met de tekst: Welkom! Wat leuk dat je komt aanhaken! Deze kun je op meerderen manieren lezen. Gezellig dat je komt kijken op mijn site en tof dat ik je mag inspireren, maar..

Ik noemde het al een klein beetje in mijn eerste blog. Het lijkt mij leuk en gezellig om een keer een dag(deel) te organiseren om samen met een groep mede haaksters te kunnen haken. Een “aan-haak-dag” bij mij thuis (een dorp in de buurt van Zwolle). Simpelweg genieten van (nieuwe) mensen ontmoeten, met op schoot/in je handen je haakwerk, (bij)kletsen, elkaar inspireren, van elkaar leren, verbinden en uiteraard wat lekkers te eten en drinken. Iedereen kan vrij werken aan één of meerdere (zelf meegenomen) eigen handwerkjes in een ongedwongen vorm en sfeer. 

Let op: Dit is dus geen workshop(dag) waarin ik je iets leer. Ik hoop vooral een verbindende factor te kunnen zijn. Voor een dag als deze zal ik dan wel een vergoeding vragen. Lijkt het jou na het lezen van dit (halve) plan nu leuk om eens aan te schuiven bij een “aan-haak-dag”? Laat het mij dan vooral weten hieronder in een reactie of stuur me even een mail. Dan ga ik proberen om van dit (nu nog) halve plan een hele geslaagde dag in elkaar te draaien en de daarbij behorende informatie in kaart te brengen. Dit (deze blogpost) is dus een beetje een test, want geen idee of hier animo voor is :)

 

Wat betreft een eventuele workshop? Ik kom daar graag in een later stadium op terug. Dit lijkt mij namelijk ook tof om eens te gaan doen. Stuur mij gerust een mail wanneer je dit leest en daarin interesse hebt. 

 

Komende week ligt mijn volle focus op het uitwerken van een nieuw patroon. En daar heb ik zin in! Wanneer je al langs bent geweest op de website (kopje patronen) dan heb je al kunnen spieken wat dat gaat zijn. Zo niet? Dan nodig ik je uit om een kijkje te komen nemen. Ik kreeg al vragen met verzoekjes of ik hiervan een patroon wilde uitschrijven. Nou.. JA dus!  #isinontwikkeling

En dat mega fijne (werk)plekje op de foto komt daarbij goed van pas.

Ondertussen kun jij natuurlijk al aan de slag met het patroon van de Blok in baan deken :)

Reactie plaatsen

Reacties

Vera
2 maanden geleden

Lijkt me super leuk zo’n “aanhaakdag”! Ik zou graag aanhaken alleen hangt er voor mij wel vanaf wanneer, ivm mijn kinderen die ik het grootste deel van de tijd heb :).

Marja
2 maanden geleden

Hi, wat een leuk idee. Altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen of andere weer te ontmoeten. Haak graag aan
Groetjes Marja (@puurmarja)

Marja de Vries
2 maanden geleden

Ik haak graag aan , én ik heb belangstelling voor workshops.
Groet, Marja

Verie
2 maanden geleden

Super leuk, lijkt me, zo'n aanhaakdag! Ik ben benieuwd naar je ideeën!

Nienke
2 maanden geleden

Keileuk idee! Ik woon in de buurt van Arnhem en scheur hier graag voor richting Zwolle!! Groetjes, Nienke

Mireille
2 maanden geleden

Zo’n aanhaakdag lijkt me heel gezellig! Ben benieuwd naar de plannen en ideetjes😊

Jacqueline (@huisenhaak)
2 maanden geleden

Lijkt me superleuk....een aanhaak-dag bij jou! Mis de haakfeestjes van een aantal jaren geleden echt! En het was ook zo leuk om ons haakfeestje Haken&Plukken te organiseren. Maar des te leuker om nu bij jou te ontmoeten en aan te haken! Ik houd je site en insta in de gaten. Succes met alles!

Beertje
2 maanden geleden

Lijkt me super leuk zo’n “aanhaakdag”
Haak nog niet zolang lijkt me gezellig om meer mensen die haken te ontmoeten!
Groetjes Beertje

Lotte Wijnveen
2 maanden geleden

Hoi Laura! Lijkt mij superleuk! Wel een eindje rijden voor me, maar kijk graag of het in de planning past! Workshop wekt mij nieuwsgierigheid!
Lieve groet,
Lotte (voordedraadermee IG)

Corryanne @handmadewithlovebyc.anne
2 maanden geleden

Super leuk idee een 'aanhaakdag'! Succes met het bedenken en organiseren🤗

Feikje
2 maanden geleden

Dat lijkt mij super leuk! Beetje afhankelijk van de exacte locatie maar als het kan ben ik er graag bij.

Manon
2 maanden geleden

Jaaaaaaaa zeg, dát lijkt me nou echt zalig! Live de vibe voelen, elkaar (en de meegenomen projecten!) eens beet kunnen pakken en met een kop vol behalen en inspiratie weken kunnen teren op zo’n ontmoeting. I’m in!

Evelien Sybesma
2 maanden geleden

lijkt me supergezellig zo’n aanhaak-dag Laura 🤎 groetjes Evelien (@ik.ben.evelien)

Franny Veekens
2 maanden geleden

Super leuk een aan-haak-dag!! Leuk om nieuwe medehaaksters te ontmoeten. Ik haak graag aan.

Renske Ijtsma
2 maanden geleden

Wat een leuk idee! Lijkt mij ook gezellig! Ik word altijd zo blij van de kleurtjes die je gebruikt in je werk. En Zwolle is niet zo heel ver rijden. Hihi

Ida Geschiere
2 maanden geleden

Wat een leuk idee. Ik kom uit het noorden. Mag ik vragen in welk dorp je woont? Hartelijke groet Ida

Marlous Meis
2 maanden geleden

Ik haak graag aan 😉🤣

Eef
2 maanden geleden

Lijkt mij enorm gezellig! ( en ook wel spannend 😄)
Groetjes Eef