Hoera! De Haakzolder is live!

Daar ga ik dan! Wat heb ik uitgekeken naar dit moment :)

Een compleet vernieuwde website van wat ooit (ik denk ergens 2012?) als blogspot begon. En laat het woordje ‘blog’ nu exact de spijker op z'n kop slaan waarom ik nu hier opnieuw mijn eerste blogpost schrijf. Bloggen is my first love. Schrijven (lees kletsen) over simpelweg mijn haakwerk en alles wat daarmee te maken heeft, wat de vele mogelijkheden zijn, maar ook wat handwerken voor je kan betekenen. In een gezellig en kneuterig geschreven vorm, simpel en zonder poespas, vooral niet perfect. Aangevuld met beeld.

 

Ik speelde al lange tijd (misschien al wel een jaar..) met de gedachte om weer meer te willen delen op haakgebied dan alleen de tekst bij een foto op Instagram. 

En dit is eigenlijk ook precies wat ik hier ga doen. Iets meer tekst en uitleg delen bij een handwerk, tips en tricks, nieuwtjes, je vertellen over het hoe en waarom van mijn kleuren- en garenkeuzes, soms een (gratis) patroon cadeau en je in de toekomst misschien af en toe zelfs meenemen/uitnodigen in mijn ‘echte’ leven. Samen haken en elkaar ontmoeten. Dat lijkt me zo leuk.

Maar er is meer! Wat precies? 

Dat is dat je vanaf nu ook een gehaakt item kunt bestellen dat met veel liefde door mij is gemaakt. Het idee hiervoor is ontstaan omdat ik regelmatig de vraag kreeg van mensen die zelf niet kunnen haken of ik ook op verzoek iets wil maken of dat er werk van mij te koop is. Van daaruit leek het mij leuk om af en toe kleine speciale oplages/series te maken van mijn eigen ontwerpen en deze kun je dan vinden in de shop. Hoe leuk is dat?

Ik trap af met? Hoe kan het ook anders.. Een feestelijke serie TWIST slingers welke ik de naam 'lover' serie heb gegeven. De naam zegt het al.. Een serie om van te houden. In de breedste vorm. Kijk zelf maar :)

 

Ben jij zelf een haakster en wil je graag aan de slag met een Haakzolder patroon?

Dat kan vanaf nu! De shop zal steeds meer aangevuld worden met mijn eigen patronen. En vandaag is het naast de lancering van de website én de ‘lover’ serie de hoogste tijd om het eerste patroon te introduceren! (tromgeroffel)

 

Een mega TADAAAAAHHHH moment!!!

Het allereerste patroon hier op de site is van de BLOK IN BAAN deken.

Dit ontwerp is onbewust door jullie, maar daardoor juist heel bewust door mij gekozen als eerste patroon, want wat heb ik veel reacties gekregen met de vraag naar een patroon van deze beauty. En dat snap ik wel. Ik heb dan ook erg veel plezier gehad bij het ontwerpen van deze kleurrijke deken en kan ik stiekem alvast verklappen dat er nog een versie in de maak is in net weer andere tinten.

 

Over het patroon:

De BLOK IN BAAN deken is een gezellig, knus dekentje perfect voor op schoot. Dat je er makkelijk even bij pakt. Die niet zwaar weegt, met kleuren waar je blij van wordt. Een project dat stukje bij beetje groeit. Van blokje naar blokje, van baan naar baan. En voor je het weet..

 

Dit patroon is vanaf nu HIER beschikbaar! 

Reactie plaatsen

Reacties

Karin van Haasteren
5 maanden geleden

Wat is dit leuk! Je mag heel trots zijn, ziet er geweldig uit! Fijn lettertype,mooie, prachtige lay out. Ik ben fan!

Nicole
5 maanden geleden

Waanzinnig dit Laura!! Ik ben echt zo mega trots op jou! Ik wordt echt blij van je patronen en kleurtjes!

Wieneke Ruwette
5 maanden geleden

Hieperdepiep lieve Laura 🥳💜
Het ziet er allemaal zo mooi uit. En ook echt helemaal jij! Love it 🤎 Hier mag je super trots op zijn meis! Xxx

Margreet Beumer / Knotjeknus
5 maanden geleden

Gefeliciteerd Laura, daar mag op geproost worden! Wat heb je een mooie overzichtelijke site gemaakt, met fijne kleuren en een prachtige lay-out.
Heel veel succes en plezier met je webshop en dat je maar mooie gezellige blogs mag gaan schrijven, ik zal ze met veel plezier gaan lezen! Liefs Margreet.

Jacqueline (huisenhaak)
5 maanden geleden

Lieve Laura, wow wow wow!!! Wat ziet je nieuwe site/blog er geweldig uit! Na alle verbouwingsperikelen eindelijk weer tijd voor handwerken in die mooie kleuren van jou! Heel veel succes en ik kijk uit naar wat er komen gaat! Liefs, Jacqueline

Manon Zwerver
5 maanden geleden

Helemaal 100% Laura deze site 🩷 Een hele toffe combinatie van shop, blog en patronen. Verrassend, vernieuwend maar heel eigen. Doe je goed lieverd! Je mag beretrots zijn op jezelf. Ik vlieg naar de shop voor het patroon van de blok in baan want, yummmmmm!

Evelien (ik.ben.evelien)
5 maanden geleden

Fantastisch Laura! Fijne kleuren, mooi haakwerk en stijlvolle foto’s…love it 🤎

Liza
5 maanden geleden

Wat tof Laura!